ECHT ADVIES

ECHT ADVIES OP MAAT

Lingerie en mode zijn onafscheidelijk. Een mooi kwalitatief setje is de finishing touch onder elke outfit. Kleur, model, materiaal en snit volgen de nieuwste catwalktrends op de voet. Maar wat draag je onder wat? En in welke tint?

De ene beha is de andere niet. Wist je dat een kwaliteitsbeha maar liefst 45 onderdelen telt? Elk deeltje is essentieel om je het nodige comfort én een optimaal stylingeffect te bieden.

De beha moet perfect zitten en comfortabel zijn. Zonder snijdende bandjes, knellende of openvallende cups. Alleen dan komt je boezem écht tot zijn recht. Toch hebben we vaak moeite met de juiste maat. Uit onderzoek blijkt dat liefst 70% van de vrouwen een foute behamaat koopt.

Trakteer jezelf op wat ‘me-time’ en ga eens langs bij een José Cuypers lingerie. Je zal zien dat het fijne gevoel van een perfect passende beha wonderen doet voor je uitstraling. En voor je budget: want je komt nooit meer met een miskoop thuis. Onze bodywear collectie bestaat uit de merken PrimaDonna, Marie Jo, Twist, Empreinte, L’aventure, Felina, Mey, Anita, Passionata, Chantelle en Calvin Klein

Beachwear

Badmode in de winter.

Bent u nog van plan om op vakantie te gaan. Of dit nu naar de zon is of naar de sneeuw bij beide accommodaties is het mogelijk om te zwemmen. Kom jij erachter dat je badpak of bikini niet meer zo mooi zit als toen je het kocht? Wij hebben heel het jaar door bikini’s en badpakken in de winkel. Wij zorgen voor genoeg keuze. Onze beachwear collectie bestaat uit de merken PrimaDonna, Charmline Sunflair en Cyell.

Sleepwear

De stijlvolle, comfortabele en vrouwelijke Cyell Sleepwear & Homewear collectie is een mix van romance met een hint van avontuur, ontworpen voor de nacht, tijdens een ontspannende dag thuis of tijdens yoga. De hoogwaardige, natuurlijke kwaliteiten zorgen voor happiness en beautiful comfort. De collectie bestaat uit onder andere pyjama’s, nachtjurkjes, badjassen, leggings en sweaters. Naast Cyell hebben wij nog de merken Essenza, Ringella, Taubert, Charlie Choe en Mey in onze uitgebreide sleepwear collectie.